Irriga Water Solutions

A Irriga desenvolupem projectes útils, eficients i sostenibles, amb una tecnologia per cada treball i localització amb l’objectiu d’obtenir la màxima rendibilitat.

El cor del nostre negoci és obtenir solucions de sistemes de reg per la gestió de l’aigua, en instal·lacions i obres hidràuliques.

Per això disposem d’uns serveis de maquinària i tallers propis (Elèctric i caldereria de polietilè/acer) a més d’un parc de vehicles. Tenim un estoc de més de 6.000 referències per executar els projectes, subministrar materials i disposar de recanvis per al servei postvenda.

El nostre equip d’enginyeria i de producció desenvolupen la projecció, direcció i execució de projectes integrals de les instal·lacions de reg i execució d’obra hidràulica i l’assessorament tècnic posterior en acabar el projecte.

Origen i història

Irriga neix l’any 2010 de la iniciativa d’un grup de enginyers i tècnics que havíem desenvolupat  projectes e instal·lacions de reg i abastament d’aigua  des de l’any 1985, amb la voluntat d’oferir productes d’una gran qualitat, en l’avantguarda tecnològica i amb una clara vocació de servei al client.

any de fundació

anys d'experiència

Oferim un servei altament qualificat per al teu projecte de reg

Coneixem la importància que té una instal·lació de reg per a la rendibilitat de la teva explotació agrícola. Regar no és tan sols abocar-hi aigua, una instal·lació de reg del segle XXI ha d’anar més enllà. Per aquest motiu, a Irriga oferim:

Seguretat

Pots confiar en en la teva instal-lació de reg, mai et fallarà. Estudiem cada cas per oferir la solució més adequada a les teves necessitats.

Eficiència

Un objetiu prioritari en el disseny de les nostres instal·lacions és l’estalvi en el consum d’aigua, fertilitzants i energia.

Fàcil maneig

El nostre equip d’enginyeria treballa amb la tecnologia més avançada i s’assegura que les instal·lacions siguin robustes i fàcils de manejar.

Rentabilitat

A les nostres instal·lacions de reg prioritzem el baix manteniment, el mínim consum d’aigua i la màxima productivitat

Valors

Som gent honesta, la veritat i el tracte just està en el nostre ADN. Estem clarament orientats al client amb la finalitat d’aportar-li tot allò que ens demana: enginyers i especialistes que l’acompanyaran, li resoldran tots els problemes que pugui tenir i li implementaran els projectes amb les últimes innovacions relacionades amb les xarxes hidràuliques.

I tot això ho fem amb passió,  perquè la nostra feina ens agrada, ens motiva i ens il·lusiona.

Et truquem nosaltres! Demana més informació sense compromís