Actualitat

Comunicat Covid-19

15 març, 2020 | Corporatiu

Arran dels últims esdeveniments que estem vivint i la problemàtica de salut pública que s’està generant a tot el país, a causa del coronavirus Covid-19, IRRIGA ha pres les mesures pertinents per assegurar el millor funcionament possible de l’empresa, adaptant-se a la situació d’estat d’alarma. De totes maneres, davant de les restriccions de les autoritats sanitàries no podem garantir l’obertura de la nostra botiga. Per aquest motiu posem a la seva disposició els següents canals per tal de rebre les seves comandes:

Correu electrònic: info@irriga.es
Telèfons: 973 25 78 63 / 660 580 588 / 659 166 125

Agraïm la seva comprensió i paciència davant d’aquesta situació, on la coherència i solidaritat social són imprescindibles. Els mantindrem informats de les novetats i canvis a mesura que es produeixin.

Notícies recents

Subministres i recanvis

Subministres i recanvis

A la nostra botiga al polígon industrial el Camí dels frares hi trobaràs els subministres i els recanvis que necessites per al manteniment les reparacions de la teva instal·lació de reg.

Bombeig solar

Bombeig solar

Nou bombeig solar a Arbeca 2 has. 2700 wats instalats.

Ara amb Irriga, fes la teva compra online

Ara amb Irriga, fes la teva compra online

Ara pots fer les teves compres online a través de la botiga online de la prestigiosa cadena de ferreteries Cadena 88. La teva ferreteria de confiança a un clic!   Botiga online Ferreteria Catàleg d'estiu 2020   Comandes Per altres comandes posem a la seva...